We completed this large redevelopment of this school’s playground in Ealing, West London, over the summer holidays. The teachers were looking for two separate zones for older and younger children, with the junior zone to feature challenging, stimulating equipment .

The Lappset Motoric Track acted as a perfect centrepiece for the area, being able to entertain large numbers of users for busy break and lunch times. The 6 tower structure features interlinked climbing nets, rope bridges, fireman’s pole, a large slide, climbing panels, and much more, giving hours of endless fun. A space net climbing frame is positioned adjacent to the track, providing additional climbing and challenge for older aged children.

The younger age zone is comprised of an exciting multiplay structure, natural themed trim trail,  and two crawl tunnels under earth mounds.

The equipment was constructed from glue laminate timber and green panelling, to blend in with the treelined surroundings of the play area. For the surfacing elements of the works, artificial grass was selected, to compliment the natural aesthetic.